Onze werkplaats

De werkplaats van Autobedrijf Eriton is het technische hart van het bedrijf. Hier kunnen we alle mogelijke reparaties en onderhoud uitvoeren aan uw auto ongeacht het merk en type. Ook auto’s met een hybride of electrische aandrijving hebben voor ons geen enkel geheim. Daar komt bij dat wij ook uw Lease auto graag in ons service center verwelkomen, wij zijn gecertificeerd door alle leasemaatschappijen. Onze uitmuntende staat van dienst bij de Bovag geeft lease maatschappijen, fleetowners, maar ook een particuliere klant de zekerheid van een autobedrijf dat handelt volgens de Bovag gedragscode die is opgesteld in samenwerking met de consumenten bond. Deze code is voor ons alleen maar een bevestiging van de fatsoensnormen die een bedrijf / persoon zichzelf hoort op te leggen, en wat voor ons altijd al de basis van ons bedrijf was en ook altijd zal blijven. Het resultaat van onze inzet is zichtbaar op de onafhankelijke website Klantenvertellen.nl.

Onze Specialisten

Daarbij zijn al onze monteurs opgeleid als eerste autotechnicus, hierdoor bent u verzekerd dat uw auto altijd in handen van een technicus is die weet hoe hij een reparatie het snelst en vakkundig moet uitvoeren. Dit geeft u de zekerheid van top kwaliteit verzorging van uw auto tegen de laagst mogelijke reparatiekosten. Andere bedrijven maken veelal gebruik van te laag opgeleide monteurs waar u wel een gelijk uurloon voor moet betalen.

Daarnaast maken wij gebruik van Absolute top kwaliteit onderdelen. Een continu proces van ontwikkeling door de onderdeel fabrikanten, zorgt er voor dat de kwaliteit van de door ons gemonteerde onderdelen gelijk maar vaak zelfs beter is dan van het onderdeel dat origineel wordt gemonteerd. De hoge eisen die wij aan onszelf en de onderdelen stellen, die gelden ook voor onze leveranciers. Ook hier werken wij samen met de toppers niet alleen in prijs maar ook in kwaliteit. Ook onze budget onderdelenlijn voldoet nog steeds aan onze hoge kwaliteits eisen. Levertijden van onderdelen zijn er bijna niet, de meeste onderdelen die niet in ons magazijn op voorraad zijn hebben we binnen een uur wel beschikbaar. En met AutoFirst beschikken we over een werkplaats concept waarmee we ook altijd u de laagste onderdeel prijs kunnen berekenen.

Bovag garantie

Onze nieuwsbrief

Blijf maandelijks op de hoogte en ontvang tips, nieuws en aanbiedingen.

Lees meer
Bovag garantie

Online afspraak maken

Maak direct online een afspraak in onze online agenda!

Lees meer
Bovag garantie

Bekijk occasions

Bekijk onze occasions

Lees meer