Over ons

AutoFirst Eriton - Uw auto op de eerste plaats!


Wij zijn het onafhankelijke autobedrijf in Leeuwarden waar u zich snel thuis zult voelen. Wij combineren de professionaliteit en kennis van een dealerbedrijf met de servicegerichtheid en gemoedelijkheid van een universeel autobedrijf.


Het bedrijf is in 1989 opgericht door eigenaar Erik van der Zwaag (foto). Tot 1996 waren wij nog dealer van onder andere de merken Nissan en Subaru. In dit jaar heeft ons bedrijf de dealer activiteiten stopgezet en zijn wij op universele basis verdergegaan om ons bedrijf echt tot bloei te kunnen krijgen. Het besef dat de dealerschappen ons eigenlijk alleen maar een belemmering vormden was in deze jaren steeds groter geworden door de invloed die de importeurs op ons uit probeerden te oefenen.

Bovag lid sinds oprichting 1989

Vanaf dit moment hebben wij gebruik gemaakt van onze ervaringen als dealer en deze samen gesmolten met de voordelen die wij als universeel autobedrijf hebben. Het resultaat hiervan zorgt ervoor dat wij onze klanten op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. Ons bedrijf is vanaf de oprichting in 1990 lid van de BOVAG en wij zijn er trotsop dat we kunnen terugzien op een vlekkeloos verleden en een hoge waardering door de BOVAG van ons bedrijf. 

Trots AutoFirst lid

Verder zijn wij sinds 2003 als een van de eerste bedrijven aangesloten bij AutoFirst. AutoFirst is een nationale organisatie van zelfstandige autobedrijven, waardoor wij nog beter in staat zijn, door onder andere gezamenlijke inkoop, scherpere prijzen te kunnen bieden.

Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Voor u als (toekomstige) klant is het belangrijk dat onze vakmensen uw auto steeds kunnen onderhouden op de juiste en betrouwbare manier zoals wij het nu ook al doen, en dat onze verkoop afdeling u kan helpen om de juiste keuze te maken bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Scholing maar vooral de interesse in nieuwe technieken helpen hierbij enorm, maar zonder de juiste gereedschappen en apparatuur is zelfs de hoogst opgeleide monteur niet meer in staat om de werkzaamheden uit te voeren.

Plan een afspraak wanneer het u past

Ons bedrijf is dan ook uitgerust met alle mogelijke apparatuur en speciale gereedschappen om de klus te klaren. Een voorbeeld van het inspelen op de veranderende tijden zijn onze nieuwe online offerte en plan systemen. Hiermee kunt u als en wanneer u dat zelf wilt berekenen wat een reparatie kost, en deze vervolgens zelf inplannen op een tijdstip wat u past.

We zien u graag in onze garage!

Kom vooral eens langs in onze garage te Leeuwarden. Wilt u een afspraak maken? Plan een afspraak in onze online afspraakplanner of neem contact met ons op. We staan voor u klaar! 

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws over AutoFirst Eriton.
Tevens ontvangt u ook tips, acties en aanbiedingen.

U kunt zich hier aanmelden.

 

Bovag garantie

Onze nieuwsbrief

Blijf maandelijks op de hoogte en ontvang tips, nieuws en aanbiedingen.

Lees meer
Bovag garantie

Online afspraak maken

Maak direct online een afspraak in onze online agenda!

Lees meer
Bovag garantie

Bekijk occasions

Bekijk onze occasions

Lees meer