Auto Financiering

Auto Financiering

Betaal geen cent teveel

Naast betrouwbaarheid staat ons bedrijf ook voor scherpe prijzen. Bij ons betaalde je geen gulden teveel. Dit geldt natuurlijk nu ook voor de Euro. Op het gebied van financieringen zijn we altijd bereid om te praten. Bij ons is namelijk van alles mogelijk.


RijGarant financieringen

Via RijGarant financieringen kunnen wij u een doorlopend krediet aanbieden ter financiering van uw auto. Een doorlopend krediet, ook wel continu krediet genoemd, is naast de persoonlijke lening een financieringsvorm die wordt gekozen als er voor langere tijd extra bestedingsruimte nodig is. Van tevoren is de exacte bestedingsruimte niet bekend. Er wordt een kredietlimiet afgesproken op basis van uw inkomen en andere financiële verplichtingen.


Kredieten worden verstrekt vanaf € 2500,-

Tot de overeengekomen limiet is het vrij opnemen en aflossen. Rente betaalt u alleen over het openstaande saldo. De aflossing per maand is meestal, ongeacht het bedrag dat is opgenomen, een vast percentage (2%) van de kredietlimiet. Er is ook een mogelijkheid de maandtermijn te beperken tot 1% of 1,5% van de kredietlimiet.


Persoonlijke lening

De persoonlijke lening is de meest eenvoudige vorm van geld lenen. Een bedrag kan ineens worden opgenomen. De lening wordt binnen een van te voren vastgestelde periode terugbetaald. Deze looptijd varieert van 6 tot 120 maanden. Een persoonlijke lening wordt afgesloten bij een eenmalige kredietbehoefte. Over het leenbedrag wordt rente berekend. Die rente wordt bij het gefinancierde bedrag opgeteld en het totaalbedrag dient in vaste termijnen te worden terugbetaald. De rente en maandelijkse aflossingen staan dus vast.


Huurkoop

Als u een auto gaat kopen kunt u ook voor huurkoop kiezen. Dit is een drie partijen overeenkomst: U als klant wordt economisch eigenaar van de auto, de bank is juridische eigenaar totdat de laatste termijn is afgelost. Voordeel kan zijn als er een slottermijn wordt ingebouwd.


Financial Lease

Dit is een financieringsvorm voor de zakelijke markt. Voor beoordeling van deze financieringsvorm hebben we vanzelfsprekend bedrijfsgegevens nodig.

Bekijk via Dealerkrediet wat uw mogelijkheden zijn.