Mobiliteitsgarantie bij uw eigen AutoFirst Garage

Mobiliteitsgarantie

Wellicht kent u de situatie. U bent met een auto met kinderen op weg naar de sportvereniging. Ineens gaat er een lampje branden op het dashboard. U moet stoppen. Daar staat u dan aan de kant van de weg. Of u probeert na de eerste nachtvorst 's ochtends uw auto te starten. Wat u ook probeert: de motor slaat niet aan. Vervelend, zeker als u op tijd op een afspraak moet zijn.

Wanneer u stil komt te staan met uw auto door pech, zal de Autofirst Pechhulpservice alarmcentrale samen met u kijken naar een passende oplossing. Dit bestaat uit het geven van technisch advies en wanneer dit niet afdoende is, komt de gespecialiseerde autohulpdienst naar u toe. Binnen Nederland zijn wij normaal gesproken binnen 30-40 minuten bij u.

De AutoFirst mobiliteitsgarantie repareert de auto en mocht dit niet slagen dan wordt uw auto naar een AutoFirst garage gebracht. Wij zullen dan een vervangende auto regelen wanneer dit mogelijk is of er wordt gekeken naar een andere oplossing zodat u en de inzittende(n) de weg kan vervolgen. 

Uw auto is door ons met de grootst mogelijke aandacht en zorg onderhouden. De garantie voor onbezorgde mobiliteit. Mocht u onverhoopt met uw auto stil komen te staan door pech, dan staan wij klaar om u te helpen. De Autofirst Pechhulpservice alarmcentrale is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer: 0031 (0) 570 783517 

AutoFirst MobiliteitsGarantieKorte samenvatting AutoFirst MobiliteitsGarantie

 • Bij ons behoudt u uw mobiliteitsgarantie
 • Vertrouwd en voordeling!
 • Zeker en vertrouwd op weg door uw eigen autobedrijf met de AutoFirst MobiliteitsGarantie
 • VHD Alarmcentrale

Gratis 24/7 mobiliteitsgarantie in Nederland bij uitgevoerd voorgeschreven jaarlijks onderhoud en/of reparaties.

U bespaart hiermee de kosten van een losse pechhulp.

Mobiliteits Service Card

Mobiliteits Service Card AutoFirst Nederland

De AutoFirst alarmcentrale is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar! Telefoonnummer: (0031)0570783517 

Tips bij pech

 • Zorg voor uw veiligheid en die van de inzittende(n). Blijf nooit langs de weg in uw voertuig zitten, gebruik uw gevarendriehoek en draag veiligheidshesjes.
 • Wanneer u contact opneemt met de alarmcentrale is uw locatie belangrijk, zorg ervoor dat deze bekend is.
 • Bij ons behoudt u uw mobiliteitsgarantie
 • Vertrouwd en voordelig!
 • Zeker en vertrouwd op weg door uw eigen autobedrijf met de AutoFirst Mobiliteitsgarantie
 • VHD alarmcentrale
 • De AutoFirst alarmcentrale is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar!

Mobiliteitsgarantie locatiebepaling

Wij lanceren een handige tool voor locatiebepaling

Het is van alle tijden; u bent met uw kapotte auto gestrand en u hebt werkelijk geen idee waar u bent. Voor de hulpverleners van de AutoFirst Mobiliteitsgarantie is het dan steeds weer een uitdaging vast te stellen wat uw exacte locatie is. Sinds kort worden zij daarbij ondersteund door een handige locatietool die we zelf ontwikkelden: GPS per SMS. Deze tool wordt per direct gratis toegevoegd aan onze dienstverlening!

Hoe werkt het

Het principe is eenvoudig. Als u contact met ons opneemt en niet exact weet waar u bent, stuurt de hulpverlener u een sms bericht. Het enige dat u hoeft te doen is het bericht te openen en op de meegestuurde link te klikken. De hulpverlener krijgt in zijn scherm een kaart met de locatie te zien, inclusief straatnaam en nummer. Met die gegevens kan hij vervolgens de hulp op pad sturen om u weer op weg te helpen of (in het ergste geval) u te verwijzen naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

iphone

Alarmcentrale

De AutoFirst alarmcentrale is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar!

Telefoonnummer: (0031)0570783517

Tips bij pech

 • Zorg voor uw veiligheid en die van de inzittende(n). Blijf nooit langs de weg in uw voertuig zitten, gebruik uw gevarendriehoek en draag veiligheidshesjes.
 • Wanneer u contact opneemt met de alarmcentrale is uw locatie belangrijk, zorg ervoor dat deze bekend is.