APK

Doordat uw auto tijdens het rijden ongemerkt een mankement kan oplopen waardoor uw veiligheid ernstig kan worden bedreigt, of uw auto meer dan is toegestaan het milieu belast is er een keuring voor auto's door de overheid ingesteld. Deze verplichte keuring (APK) is er om te zorgen elke auto voldoet aan de minimale eisen die de RDW stelt aan een auto.

APK is geen onderhoud!

Er is nog wel eens onduidelijkheid over het verschil tussen de APK keuring en onderhoud.

De APK keuring is geen onderhouds inspectie. Een APK keuring is een momentopname van een groot aantal punten die vooral met veiligheid en milieu te maken hebben. Maar bijvoorbeeld de olie wordt niet vervangen of gecontroleerd. Het is dus voor de betrouwbaarheid en het voorkomen van dure reparaties belangrijk om naast de APK ook onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren.

Autobedrijf Eriton heeft hiervoor alles in huis om elke auto ongeacht merk en type in top conditie te houden. Hierdoor heeft u langer plezier van uw auto, en is de restwaarde bij verkoop ook hoger. Maar het belangrijkste is de waarborg voor uw veiligheid die goed uitgevoerd onderhoud u geeft. Een extra voordeel is dat u bij ons een GRATIS mobiliteitsgarantie(pechhulp) krijgt bij elke onderhoudsinspectie. Hierdoor is een duur abbonement op een wegenwachtservice overbodig.

 

Meer informatie over onze mobiliteitsgarantie vind u hier!

Bovag garantie

Bekijk occasions

Bekijk onze occasions

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Meer informatie over mobiliteitsgarantie

Lees meer
Bovag garantie

Online afspraak maken

Maak direct online een afspraak in onze online agenda!

Lees meer
Bovag garantie

Bandenwissel!

Het wordt weer kouder! Dus tijd voor andere banden onder uw auto. 

Lees meer